Kävimme molemmat syntymässä Oulussa, mutta olemme pitäneet itseämme aina Kempeleläisinä- kävimmehän koulumme ja vietimme nuoruutemme Kempeleen lakeuksilla. Pyöreät koittavat meille molemmille tänä vuonna, ja kai sitä pitäisi minunkin olla vähitellen "aikuinen nainen"... Yhteistä taivalta meillä on takana toistakymmentä vuotta, tai no oikeastaan kolmattakymmentä, kun hiekkalaatikoltahan sitä on aloitettu ;) Avioliittoon meidät vihittiin 2001, eli ensi vuonna on 10-vuotis hääpäivä. Toisen lapsemme syntyessä palailimme takaisin lapsuuden maisemiin muutaman vuoden harhailun jälkeen. Kolmannen lapsen synnyttyä totesimme sen hetkisen omakotitalomme käyvän meille ja harrastuksillemme aivan liian pieneksi, ja pian huomasimme omistavamme tontin Kempeleen Linnakankaalta.

Harri tekee päivätyönsä teollisuuden kaupanalalla, ja minä (Maria) olen pahimman(?) luokan tietokonenörtti. Raksalla häärimme siis timpureina, putkimiehinä, sähkömiehinä, siivoojina, you name it ;) Omakotitalon rakennusprojekti on ensimmäinen laatuaan meille, mutta meillä on ollut tapana laittaa asuntomme enemmän tai vähemmän sileiksi jo useaan kertaan parin vuoden vaihtosykleillä ;) Kokemusta rakennustöistä on siis ehtinyt kertyä. Tähän mökkiin olisi nyt sitten tarkoitus jäädä. Tapanamme ei yleensä ole oikaista, ennemmin kiipeämme vaikka "pylly edellä puuhun".

Summa summarum: Kolme alle kouluikäistä, kokopäivätyöt ja raksa. Ruuvit eivät ole löysällä, ne ovat hukkuneet jo aikaa sitten ;)  Raksablogi toimii "henkireikänä", saattaa sisältää kenellekään sopimatonta materiaalia, ja vastuu on täysin lukijalla XD

Valtteri a.k.a Valtte a.k.a Valdemar 5v. pikku hulivili. Kävi tässä taannoin neuvomassa naapurin setää pihakiveyksen asennuksessa: "Olitko ajatellut, että tuon voisi tehdä toisellakin tavalla?" Muistipa samaan syssyyn antaa muitakin hyviä vinkkejä: "Bauhausissa on hyviä tarjouksia ja sieltä saa hyvää palvelua."  Oli siinä naapurilla naurussa pitelemistä :) Valtteri on sutkautustensa lisäksi varsinainen "rokkikukko". Rock rock- merkit vain vilahtelevat, kun poika jammaa rokin tahtiin, ja parastahan on kuunnella Mömmölässä Hevisaurusta :) Ilmakitaramiehet vaviskaa!!!

Kasperi a.k.a  Kape 4 v. on myös melkoinen hymypoika, vaikka tässä kuvassa ei paljon nauratakkaan (taitaa hiukan jännittää). Kasperin motto olisi luultavimmin "vauhti korjaa virheet", jos poika vielä sellaisten päälle ymmärtäisi ;) Kapella on niin kova kiire mennä isoveljensä perässä, että harvemmin on sellainen tilanne, ettei mikään paikka olisi paketissa. Kaverista löytyy myös temperamenttia ja Kapen voikin nähdä keskimäärin pari kertaa päivässä ryntäävän kartanolle herneet nekussa, kun tyhmä äiti tai isi on mennyt komentamaan ;) Pieni aarre myös leppyy yhtä nopeasti kuin suutahtaakin :)

Ja sitten vielä pienin riiviömme, 1 v. Jesperi a.k.a Jeppe a.k.a Jepsukka. Isovelut ovat välillä hätää kärsimässä, koska Jeppehän osaa pitää puolensa melko hyvin. Jesperi on tottunut olemaan menossa mukana heti vauvasta pitäen, ja tyytyväisempää pikku herraa saa hakea- paitsi silloin, kun asiat eivät mene Jepen haluamalla tavalla ;)  Temperamenttinen tapaus siis hänkin.