Viikko sitten muutettiin väliaikaiseen vuokra-asuntoon rakentamisen ajaksi. Haasteellista etten sanoisi: Kolmen pienen lapsen kanssa (4v, 3v ja 3kk) muuttaminen omakotitalosta 60 neliöiseen kaksioon vaati ketteryyttä, luovuutta ja pirun pitkää pinnaa. Tämä touhu näköjään kasvattaa luonnetta: Toistaiseksi en ole vielä ottanut isompia pömeleitä (INHOAN epäjärjestystä) vaikka V-käyrä olikin pari päivää takaperin hieman nousussa ;) Suosittelen kaikkia seikkailunhaluisia kokeilemaan.

Rakentajat yleensä aina kertoilevat, että saunaa käytetään varastona. Sama tilanne näyttää olevan meilläkin, mutta lisäksi tekee tiukkaa saada edes suihku käyttöön ;) Tästä johtopäätöksenä siis, että kaikki hiukan kaunistelevat totuutta: Ei se suihku ole käytössä ollut muillakaan! Isommat pojat käyvät parina päivänä viikossa tarhassa ns. virikepaikalla. Reppanat joutuivat jäämään viimeviikolla yhtenä päivänä pois, koska en löytänyt lämpimiä välipukuja...Kyllä tämä tästä.

Työt ovat edenneet tontilla ja sokkelia aloitettiin valamaan perjantaina. Kamera vaan on jossain täällä kymmenen metrin säteellä (ei siis hukassa, en vain tiedä missä se on), joten en vielä pääse päivittämään uusia kuvia.