Pesuhuoneen seinät on lähes laatoitettu. Vaalea (marmorikuvioinen) laatta on kokoa 25x40. Suihkujen taakse valitsimme tumman keraamisen 15x15 laatan. Tehosteeksi valitsimme pronssi/musta/metalli lasimosaiikkia suihkuseinän päätyihin ja "pesuaine tason" reunoille sekä saunan etuseinän reunaan. "Pesuaine taso" tulee tuohon suihkuseinässä olevaan aukkoon siten, että toinen puoli laatoiteaan umpeen ja toiselle puolelle laitetaan peili. Suihkuseinään on vedetty lisäksi  kaapelit halogeenejä varten, yksi per taso.

Kaikki laatat ovat italialaisia. Tumman laatan reunoille tulee boordit, jotka menivät tilaukseen :( Ne laatoitetaan paikoilleen, kun tulevat parin viikon kuluttua. Tummalaatta on varsinaisesti tarkoitettu lattiaan, ja sitä onkin tulossa meille neljää eri kokoa alakerran laatoituksiin. Yhtenäisyyden vuoksi nostimme sen myös seinälle pesuhuoneessa. Kaatojen osuudet olisi tarkoitus tehdä rikotusta laatasta. Lattialaatat ovat myös tilauksessa ja tulevat kuukauden kuluttua.

Alakerran lattioiden patterniksi suuniteltiin tällaista. Ladotaan kolmella eri kokoisella tiilellä: 30x45, 30x30 ja 15x30