Saunaan meillä on tulossa pari elintärkeää viritystä, joiden putkituksia ja kaapeleita näkyy tuossa etualalla: Saunan seinään tulee 20 tuumainen tv ja kaveriksi WC:n puolelle allaskaappiin pieni pinohiiri. Saunaan putkitettiin vahvistimelta 2 kappaletta FR16WP kaiuttimia. Kaiuttimet laitetaan myös pesuhuoneen puolelle. Seinässä keskellä näkyvät kojerasiat ovat siis tv:lle. Oikealla näkyviin rasioihin puolestaan tulee "kaljakello". Sitä kun painaa, keitiössä kilisee (ja tarjoilu pelaa...tais sitten ei)

Takaseinä laitettiin saunasadulla, koska siinä on myös talon sähkökaappi. TV:n aukko aukaistiin myös lopulliseen kokoonsa.

Kiuas tulee ulkoseinän puolelle, ja kiukaan taakse sisutuskivi vesivanerin päälle. Meillä on harkinnassa Harvian Forte Mocca ja Helon Saunatonttu. Tällä hetkellä vaakakuppi on kallistunut Forten puoleen, koska sen löylyjä on kehuttu paremmiksi. Edellisessä talossa meillä oli myös Harvian ainavalmis kiuas ja pidimme nimenomaan sen löylyistä. Valinta on vähän vaikeaa, kun kiukaita ei pääse testaamaan. Järjestäisivätköhän saunaillan, jos kysäisisi molempien edustajilta ;)

WC:n puolelle komuttiin tulee siis vahvistin, jolta vedetään 4 kaiutinta saunaan ja pesutiloihin. TV:n aukko peitetään WC:n puolella isolla peilillä joka on edelleen työnalla.