Uunivalintamme oli AEG:n pyrolyysiuuni (AEG B57415M), jossa oli tuon "itsepuhdistumisen" lisäksi joitain muitakin kivoja ominaisuuksia mm. aitokiertoilma. Peltien teleskooppikannattimet tulivat kylkiäisenä.

Keittotasoksi valitsimme induktiotason ja keraamisen keittotason yhdistelmän (AEG 67160KMN), koska meillä on joitain wokkipannuja yms. ruoanvalmistusastioita, joita haluamme edelleen käyttää. Nyt ei siis tarvitse laittaa koko kattilakaappia uusiksi kerralla. Toki kylkiäiseksi saimme jonkin kattilasarjankin :)

Mikroaaltouunin täytyi olla integroitava. Vaihtoehdot noissa olivat aika rajalliset, joten meille tulee tuo 50cm leveä 800W (AEG MC1752EM).

Astianpesukoneen suhteen toivomuksia ei ollut juuri muita kuin, että se pesisi oikeasti hyvin ja olisi energiataloudellinen. Valintamme oli AEG F60761M.

Jääviileäkaappi (AEG S92358KA2) ja pakastekaappi (AEG A82968GA1) olivatkin meille entuudestaan tutut, koska vaihdoimme samanlaiset edelliseen taloomme. Nämä ovat aivan huiput! Jääkaapin ovesta saa joko jäävettä tai hiilihapollista vettä. Vesi tulee suodatimen läpi, ja vaikka Kempeleessä on ns. hyvä vesi, maistuu suodatettu vesi paljon paremmalta kuin suoraan kraanasta. Kerran kun tottuu niin ei enään luovu... Pakastekaapista puolestaan saa ovesta jääpaloja. Molemmat ovat myös kaappeina huippuluokkaa. Lämpötila on tasainen kauttaaltaan, ja pakkasta ei todellakaan tarvitse sulattaa.

Liesituuletin täytyi ottaa saarekemallia ja siihen valkkasimme SAVO:n I6009S mallin.

Ja viimeisenä, mutta vähäisempänä...viinikaappi sijoitetaan niemekkeeseen pöytätason alle, ja sen lisäksi, että siellä säilytetään viinipulloja, sen ensisijainen tarkoitus on myös olla kivannäköinen. Emme siis lähteneet sijoittamaan pientä omaisuutta oikeaan viinikaappiin vaan otimme Samsungin RW13EBSS mallin. Joidenkin tahojen mukaan tuo malli olisi tavalliselle harrastelijalle ok valinta hinta-laatu-suhteeltaan.