Saumasin tänään keittiön välitilaan laitetut ArtStonen tiilet. Kyllähän olisi ammattimiestä tai -naista naurattanut, jos olisi ollut näkemässä ;) Saumaamista ei voinut tehdä "perinteiseen" tapaan ylivetämällä, joten pursottelin sauma-ainetta uretaanipillin pätkän ja muovipussin kanssa kuin kermavaahtoa konsanaan :)

Väriksi valitsin hetken arpomisen jälkeen Kiillon luonnonvaalean. Kivien pintaan pitää vielä vetää Kiillon KISU tai vastaava. Tiilitasoitteen osalta seuraava askel on se, että testaan kuinka lakka käyttäytyy (erilliselle kipsilevynpalaselle).

Minulla on tullut annettua joillekin yrityksille kehuja loistavasta palvelusta, mutta kirjataanpa nyt hiukan toisenlainenkin merkintä: Kempeleen Ojan raudassa on mielestäni ollut loistava palvelu, mutta näköjään tässäkin asiassa poikkeus vahvistaa säännön. Sisustuspuolen muuten niin ystävällisen ja osaavan henkilökunnan joukosta löytyy yksi niin hapannaamainen ja ylimielinen nainen (taitaa olla Mari nimeltään), että ennemmin vaihdan liikettä/jonotan niin kauan, että saan toisen myyjän kuin asioin ko. henkilön kanssa. Enkä ole muuten ainoa mielipiteeni kanssa. Erikoista, että tällaisena aikana kellään yrittäjällä on halua pitää kaltaistaan "asiakaspalvelijaa" töissä.