Tänään oli kuivan oloinen keli, joten päätimme aamusta, että tänään puhkaistaan reikä katolle. Niin kuin monessa muussakin askartelussa, helpommin sanottu kuin tehty: Yläpohjaan täytyi tehdä luukku, jotta sinne pääsi ryömimään ja viemään tarvittavat osat mukanaan. Jotta luukku osuisi oikeaan kohtaan teki harri sen sisältäpäin, ja joutui menemään ensimmäisen kerran välitilaan höyrynsulun läpi yläkerrasta. Melkoista sotkua, kun eristeenä on puhallusvilla. Ylhäällä oli lisäksi kuuma kuin saunassa.

Siinä vaiheessa, kun aluskatteen puhkaisua suunniteltiin, nousi taivaalle kuin tyhjästä ukkospilvet. Janne ja Minna perheineen olivat piipahtamassa, ja Janne kipaisi katolle Harrin kaveriksi. Miehet saivat aluskatteenläpiviennit tiivistettyä ja piipun paikoilleen juuri ennen sadetta :) Ehtivätpä leukaillakin, että : "Joutais jo satamaan", saatuaan viimeiset teippaukset kuntoon ;) Kehikko ja pellitykset puuttuvat vielä, mutta piippu pärjää aikansa noinkin.

Kylpyhuoneeseen hain aamupäivällä Wedi-levyt uutta kehikkoa varten. Jeppe-riiviö kieltäytyi tänään nukkumasta päikkäreitä normi aikaan, joten vesieristyksen laitto jäi huomiseen. Torstaina pääsisi asentamaan kehikkoa, jos ehdin huomenna vesieristellä :)