Vastaus on tosi yksinkertainen: Kaiken maailman hilipanpilipan säätämiseenhän se menee. Työpäivän jälkeen, kun lähtee laittelemaan esimerkiksi keittiön täytelistoja, niin ei montaa saa paikoilleen, kun jo huomaa kellon tikittävän kohti vuorokauden vaihtumista. Saati, jos matkan varrella joutuu käymään rautakaupan kautta. Siellä ei pysty millään näin kesäilta-aikaan käymään nopeasti. Jotenkin ärsyttää se, että sulla on käpälässä ne tarvitsemasi ruuvipaketit ja silikonituubit, mutta joudut parhaimmassa tapauksessa käymään kahden tiskin kautta, jotta saat tuotteista laput, joilla hinnoista tippuu 35%-50%

Viinikaapin kolo meni niemekkeen puolelta nyt piiloon. Peitelevystä puuttuu vielä kojerasianreikä, joka tulee pistorasiaa varten. Emme halunneet tehdä kivipintoihin ylimääräisiä koloja, eikä pistorasia muutenkaan niin kaunis ole, että sen pitäisi töröttää esillä paraatipaikalla. Tuosta yltää hyvin ottamaan virrat tarvittaessa sähkövatkaimelle, survimelle tms.

Yläkerrassa on myös tehty setti sekalaisia töitä: amme on nyt saumattu, portaikko sekä kattotapetin levyt pakkeloitu ja katon koolaukset tehty niin pitkälle kuin voi ennen "freskon" kiinnittämistä. Alakerrassa heiluin eilen myös maalitelan kanssa siellä sun täällä. Portaikko on tosi korkea (kohdalla täyskorkea lyhty), paklaushommissa hieman hirvitti, mutta onneksi tellingit itsessään peittivät ison osan näkyvyydestä ;)