Janne pyyhälsi taas avuksemme, ja silloinhan hommat tapahtuvat- kyllähän ammattimies on aina ammattimies :) Ihanaa, että löytyy tuollaisia ystäviä, toivottavasti pystymme joskus jelppaamaan teitä samalla tavalla :)

Keittiön kattoa siis alkoi syntymään vauhdilla, kun Harri ja Janne laittoivat paneeleita riviin (siitäkin huolimatta, että joku vinksahtanut dippainssi, oli johdottanut reilummalla kädellä valoja alakertaan ;) )

Liekkarin kyljessä oleva valkoinen on suojus. Sisuksista löytyy rosteria :) Vitsi mää tykkään mun uudesta keittiöstä :)

Meillä tulee melkoinen setti halogeeneja alakertaan. Kävimme pitkään keskustelua halogeeni vs. ledi, ja viimein taistelu päättyi halogeenien voittoon. Eniten vaakakupissa painoivat seuraavat seikat: Nykyiset Ledi polttimot eivät vielä kestä käytössä lähellekään sitä aikaa mitä luvataan (sähkötarviketoimittajamme empiiristä dataa), ledipolttimoiden himmennys on vielä lapsen kengissä, ledipolttimoiden hinta on moninkertainen verrattuna halogeenipolttimoiden hintaan (puhutaan vuosista, jotta ledivalaistus nykyhinnoilla kepittäisi halogeenivalaistuksen, kun otetaan huomioon käyttö- sekä hankinta kustannukset, ja se, että ledipolttimot eivät välttämättä tule kestämään lähellekään niille luvattua käyttöaikaa).