...tosin vain portaikon osalta ;) Sain tänään viimeisteltyä porrasaukon yläpään maalaukset sekä pintojen pesun, joten illan päätteeksi sain purkaa tellingit ja kantaa ne kartanolle. Homman valmistuttua oli melkoinen voittajafiilis :) Olin niin tyytyväinen siitä, että tämänkään kanssa emme antaneet periksi ja oikaisseet eli jättäneet tekemättä koristemaalauksia saati koko freskoa. Lopputulos oli mielestämme kaiken vaivan arvoinen. Se mikä on päätetty myös pidetään, mennään sitten vaikka perse edellä puuhun ;)

Seinävalon kohdalle töpöttelin Tikkurilan "Intohimo"-kuvion. Sablonin kiinnittämiseen käytin sabloniliimaa, joka oli erittäin kätevä näin ison ja monimutkaisen koristeen kanssa. Liima piti ohuimmankin sakaran paikallaan. Seinälampeteiksi teen jossain vaiheessa portaikon tyyliin sopivat Tiffany-lamput (ehkä maitolasia ja jotain rusehtavaa) ellei jostain tule vastaan valmista valaisin paria, joka vaatii viemään kotiin.

Näkymä alhaalta.

Ja, jottei totuus pääsisi unohtumaan tässä fiilistellessä: Portaikon alaosahan vaatii vielä maalauksen ja muovipussitöpöttelyn. Harri tuossa kotiuduttuani tuumaili, että minun pitäisi vaihteeksi kytkeä taas sähköjä, jotta Harri saa laittaa kodinhoitohuoneen katon umpeen. Se alkaakin olla viimeisiä paikkoja, jotka ovat keskusksen päästä vielä irti.