Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni, en tosin sen kameran suhteen :s Jatkoin piiiitkän tauon jälkeen saunan lattialaatoituksen parissa työskentelyä, ja sain todeta, että eipä se mitään herkkua ollut vieläkään. Aika ei näköjään paranna kaikkia asioita ;) Homman nimi siis se, että laattoja vasaralla palasiksi ja sitten kaikki reunat hiotaan käsin ennen lattoitusta. Hupi ei tosin lopu vielä tässäkään vaiheessa, vaan edessä on kaikista työläin osuus eli palojen sommittelu. Taustatietona kerrottakoon, että lattialaattaamme ei saanut valmiiksi rikottuna verkossa ja emme halunneet sekoittaa eri sarjojen laattoja keskenään ...jos joku ihmettelee tätä järjenköyhää askaretta ;)

Tämän parissa kulunee vielä pari iltaa. Hiomatyökaluna minulla on ollut käytössä kivi, jolla normaalisti tasoitetaan lattiavalun reunoja. Katsokaapa kuinka vähän siitä on enää jäljellä, ja huomatkaa myös kolot ja urat :D Tätä hommaa suosittelen niille, jotka haluavat kehittää pitkäjänteisyyttään ja itsehillintäänsä ;)

Nyt iltojen pimettyä huomaa viikolla raksalla ollessaan, että kuinka yksinäiseltä siellä taas tuntuukaan: Kesä oli niin ihanaa aikaa! Säät suosivat ja oli ihanaa olla koko perheellä liikenteessä, kun lapsiakaan ei tarvinnut laittaa aikaisin nukkumaan, kun aamulla ei ollut aikaisia herätyksiä. "Yksinäisinä" iltoina tulee myös herkästi ikävä vanhaan kotiimme. No, emmepä anna tämän pimeyden nujertaa meitä! Tänne asti on selvitty, ja kyllä kai se loppusuora jo häämöttää :)