...eli kurkistus "aarteisiin", joita en muistanut meillä olevankaan tai, joista oli sovittu, etten osta ennen muuttoa XD

Meidän huushollista löytyy yhtä jos toista hämäräperäistä (myös alkuperältään ;) ) tavaraa. Nyt "rajoitetuntilan" aikaan koenkin iloisia yllätyksiä, kun sattumalta kohdalle tulee tavaroita (tai vaatteita), joiden olemassa oloa en muistanutkaan.  Jossain vaiheessa Rakas mieheni myös kielsi minua ostamasta mitään, joka ei ole aivan ehdottoman tarpeellista, koska väliaikaisasuntoomme ei mahduta pian itse sekaan. Enhän minä mitään tarpeetonta ole ostanutkaan :p Seuraavana siis joitain romppeita, joita viikonlopun aikana osui tielleni :)

Näitä tauluja, joissa on kiviaines reliefinä kerubeja meillä on pari kappaletta sekä yksi todella suuri lapsi ja madonna aiheinen samanmoinen. Näiden sijoituspaikka tulee olemaan porrasaukon läheisyydessä.

Tämä ovenkolkutin aiheutti hauskoja reaktioita satunnaisissa kulkijoisssa jo edellisessä asunnossa. Uuteen oveen ei raaski tehdä reikiä tämän kiinnittämistä varten, joten sijoitus tulee olemaan etukuistilla jossain kohti seinällä. Vihreä väritys tulee myös muuttumaan kunhan ehdin spreijata otuksen.

Valurautainen tykki on myös täysin välttämätön kapistus jokaisessa kotitaloudessa ;) Kokoa n. 50x20x15 cm.

Haarniska ovensuussa valmiina...

Damn, meiltä puuttuu se kaljahana ;)

Automaattinen pöytäänkutsu ;)

Tässä vaiheessa alkaa pakka leviämään, kun tekisi mieli kantaa yläkertaan jo tavarat paikoilleen ja keskittyä rakentamisen sijaan sommitteluun ;)