Taas näitä sisustus-tuunaus-osaston juttuja ;) Kävimme tänään pelastamassa hyviin koteihin pari kappaletta 800 l konjakkitynnyreitä äitini kanssa. Tynnyristä olisi tarkoitus tehdä yhdistetty pöytä/säilytyskaluste polttopuille. Harri tekee sivuun saranallisen luukun ja tynnyrin päälle laitetaan lasikansi. Polttelen sitten kynttilöitä siinä :)



Tynnyreidenhakureissu vaan ei mennyt ihan putkeen: aamulla kärryä houkutellessani auton perään huomasin viimein, että kärry ei inahdakaan , koska rengas oli lytyssä. Argh! Lähdimme kuitenkin aarreaitalle, koska olin sopinut ajasta omistajan kanssa ja äitini ei ollut nähnyt romuja livenä. Paikanpäällä totesimme konjamiinitynnyreiden olevan erittäin bueno ja ryhdyimme pohtimaan uudelleen logistista ongelmaamme. Keksimme soittaa papalleni ja lainata hänen kärryään. Pappa ja mummu vaan eivät olleet kotona eikä äidilläni ollut heidän avaintaan mukana, joten jouduimme käymään ensi mutkan Kempeleessä avaimenhaussa ja sitten Oulunsalossa kärrynnoudossa. Suurin vahinko tosin tapahtui kun olimme jo takaisin tynnyreiden luona ja aloimme lastaamaan niitä kyytiin. Toinen suurista tynnyreistä (korkeus 1.05m halkaisija n. 1m) lipsahti trukin pihtien päältä ja tipahti äitini jalalle :( Mamma on paraillaan lekurilla, mutta toivotaan, että mitään isompaa ei mennyt rikki.



Tynnyrit näyttivät ihan pikkiriikkisiltä maassa ollessaan. Niiden koon tajusi vasta siinä vaiheessa, kun ne lastattiin kärryyn. Ilaksi olisi vielä ohjelmassa yläkerran patterien asentamista koko perheen voimin.