Harri kiinnitti portaikon lasikaiteen paikoilleen ennen lähtöään viikonlopun työreissulle, jotta pystyn tarvittaessa tekemään yläkerrassakin hommia lasten kanssa viikonlopun aikana. Kaiteen hinta oli positiivinen yllätys :) Lasit tilasimme Oulun Lasipalvelusta. Samasta paikasta on tulossa myös saunan television lasi. Maalaamani helat sopivat nyt ympäristöönsä hyvin :)

Käsijohteet pitäisi vielä käydä hakemassa sekä kaiteeseen että seinälle, koska määräykset taitavat edellyttää että seinälläkin täytyy olla johde paikallaan (ja onhan se toki turvallisuus tekijäkin). Yläpäähän tulee myös portti, mutta sen ideointi on vielä hieman kesken. Portti tulee joko lasista tai sitten takoraudasta.

Keittiön seinän lakkasin eilen illalla toistamiseen. Lakkaa kului lähes kokonainen 2.7l purkki Unica Superia. Tiskialtaan takaosa täytyy vielä lakan kuivuttua tarkistaa, koska se on todennäköisesti eniten alttiina lialle. Purkin jämät joka tapauksessa riittävät senkin käsittelyyn. Aluksi veikkasin, että 2,7l lakkaa ei tule riittämään, mutta toisin kävi :)