Tuulikaapin kolme koota olivat loppujen lopuksi melko haasteelliset toteuttaa, koska sähkökeskuksemme sijasitsee samassa tilassa ja kaapelointi talossamme on raskaamman puoleinen. Käytännössä siis koolinkien  ruuvaaminen tahi naulaaminen oli monin paikoin lähes mahdotonta. Harri sai askareensa tämän osalta tänä iltana valmiiksi ja seuraavaksi onkin sitten vuorossa "raakalaudoitus". Päätimme tosin käyttää pontillista ulkoverhouslautaa tähän tarkoitukseen. Se on makuumme tarpeeksi "rosoista", mutta helpompi asentaa. Laudoituksella tulee kuvassa näkyvä seinä kokonaan, ja sähkökeskus jää omien oviensa lisäksi vielä "aitan" oven taakse piiloon ;)

Tuulikaapin nurkassa kulkee myös käyttövesi- ja viemäriputket yläkerran kylppäriin. Laudoitukseen tehdään tuohon kotelointiin pieni saranallinen luukku, josta pääsee tarvittaessa käsiksi viemärin tarkistusluukulle. Kattoa piti puolestaan laskea hieman, jotta ilmastointiputki mahtui kulkemaan vaatehuoneeseen.

Muutama rasiallinen ulkovalojen ohjauksia ;) Kyllähän noissa sähköissä oli iso työ, mutta nyt alkaa olla jo voittajafiilis (ja melkein hymyilyttää kun miettii niitä viime talven pitkiä iltoja, kun yksin vedin MMJ:tä paikasta toiseen) Kaiken kaikkiaan isoin ongelma oli se, että minun oli joihinkin paikkoihin hankala ylettää vetämään kaapeleita tai sitten voimani eivät riittäneet esimerkiksi poraamaan sutjakkaasti läpimenoa johonkin rakenteeseen. Tarvikkeita on mennyt pelkästään taloon sähkötarvikemyyjämme mukaan kahden omakotitalon verran ja tallihan on vielä pystyttämättä, mutta onpahan kerrankin pistorasiat ynnä muut talon rouvaa miellyttävillä paikoilla, ja jos eivät ole niin ei auta syyttää kuin itseään ;)