Eipäs onnistunutkaan tuulikaapin tapetoiminen tälle iltaa, koska lasikuitutapettia ei ollutkaan riittävästi. Työt eivät raksalta onneksi lopu kuitenkaan kesken ;) Värkkäilin illan sitten sekalaisten pienten nakkien kimpussa. Keittiöön  laitoin sähkörasioiden peitelevyjä ja olohuoneeseen suikaleet kyprokkia pariovien viereen (joka oli jäänyt talotehtaalla levyttämättä). Valolistat ovat jo paikallaan, koristelistoissa täytyy olla sitten Harrille leikkaamisessa kaverina.

Kaapistojen alta siivosin myös, jotta sokkelilistat voi laittaa seuraavaksi paikoilleen.  Oli harvinaisen likainen homma, kun piti käydä ihan rähmälleen, jotta ylsi joka paikkaan :p

4mm ikkunalasia ei löytynyt varastoistani tarpeeksi isoa palasta, joten jouduin leikkaamaan tiffanylasit keittiön lasiaukollisiin oviin. Vähänkö harmitti ;) Tekaisin aamulla tällaiset hyvin yksinkertaiset väliaikaislasit. Teippaus ja kolvaus edessä seuraavaksi. Saimme sovittua Puustellin kanssa niin, että jättivät lasiaukolliset ovet liimaamatta. Muuten olisi mennyt lasivaihto melko hankalaksi.

Keittiöön tulee työpistevalaisimeksi Enston teräksinen Jono valaisin. Sen laittaminen jäi kesken, kun kotona odotti leffailta Expendablesin parissa.

Viinikaapin valotkin on tesetetty ;)