Välissä tuntuu, että nämä "pienet" hommat eivät lopu sitten ei niin koskaan! Olemme yrittäneet saada työmaata hieman siistimpään kuosiin ja samalla laitelleet paikoilleen aina eteensattuneita kamppeita ja paikkoja sitä mukaa kun "siivoaminen" on edennyt. Yläkertaan kuuluu tällä hetkellä sen verran hyvää, että väliovet ovat paikoillaan ja kynnyslistatkin ovat jo kustannuspaikalla :) Listoitus aloiteltaneen tuossa torstaina, kun Harri pitää loppuviikon vapaata.

Tilailimme tänään lisää listoja, ja nyt vielä jännätään, että kuinka käy ovilistoitusten kulmapalojen kanssa. Kulmapaloja menisi kaikkiaan reilut 70 kappaletta, ja hintahan ei varmaankaan ole huokea, mutta olisi edes sen verran kohtuullinen, että raskisi tilata ne :S Tulisihan niillä ihan kivasti lisää ilmettä.  Ainoa (MDF) valmistaja lienee listatalo, joten mitään erikoistarjousta on turha odotella...

Alakerrassa virittelimme valokiskot paikoilleen. Pitänee tilata vielä ainakin yksi noita valaisimia lisää, kun näyttävät nyt niin orvoilta tuossa pitkässä kiskossa.