Rakensimme eilen hakemistamme levyistä tänään kaapiston alakerran eteisaulaan. Teimme kaapista saman syvyisen, kun vieressä oleva takka. Näin kaapistosta ei tullut liian hallitseva eikä se peitä näkyvyyttä mihinkään suuntaan. Syvyys on vain 47 cm mikä ei riitä perinteiselle vaatetangolle, mutta laitammekin sen sijaan kaappiin useamman ulosvedettävän vaatetangon, jolloin tila on riittävä myös päällystakeille. Kuvassa liukuovet ovat vielä "nurinpäin" (kaksi ovea ulommaisella uralla). Peililiukuovet tilasimme Oulun Lasipalvelusta, kuten meidän makuuhuoneenkin  liukuovet. Kehykset ja kiskot ovat pronssin väriset, mutta makkarin ovista poiketen otimme näihin kirkkaat peilit. Sävypeilistä ei näe peilikuvaa tarkasti, ja mielestämme on ihan paikallaan ulos mennessä nähdäkin, että millaisena mörrimöykkynä sitä on lähdössä ;) Kaapiston kokonaiskustannukseksi tulee n. 600  euroa.  Pitkien sivujen jälkeen ylijääneistä levyn osista Harri leikkeli kaapistoon vielä hyllyjä, ja mitat olivat sen verran sopivat, ettei hukkaa tullut juuri ollenkaan. Reunanauhatkin laitettiin kätevästi silitysraudalla silittelemällä eikä kaksikomponenttiliimalla niin kuin joskus aikoinaan, kun viimeksi levyjen kanssa askartelimme.

Näkymä olohuoneesta eteiseen. Laitoimme kaapiston jatkamaan samaa linjaa seinän kanssa. Helpottaa ainakin listoittamista, ja kaikki tila tuli käytettyä hyödyksi. Taustalla näkyvä Singeri on menossa tulevan ruokapöytämme jalaksi. Tätä käyttötarkoitusta varten meillä on jo kolme Singerin raatoa kerättynä, mutta yksi vielä uupuu. Jos jollakulla löytyy ylimääräinen pyörimästä nurkissa, niin voisi jättää kommentteihin yhteystietonsa ja kaupata sen meille :)

Muksujen kanssa raksailukin sujuu helposti, kun ottaa jätkille ajanvietettä matkaan :)

Pikku-timpuri jäänyt satimeen ;) Huomatkaa kuvassa alaoikealla näkyvä pieni vasara. Jeppe oli aikeissa rakentaa isin kaverina, mutta onneksi saimme kaverin napattua ennen toimeen ryhtymistä ;) Kaapiston vasemmassa puoliskoon tulee ulosvedettävä vaatetanko ja sen alapuolelle tavallinen vaatetanko, ei tosin takeille vaan allekirjoittaneen saappaille. Kenkätilaa tulee tähän huusholliin muutenkin reiluhkosti, kun noita popoja riittää niin isoja kuin pieniäkin (mutta suurin osuus on kummasti naisten kenkiä...)