Ja me jossain vaiheessa harkitsimme ihan tosissamme listoituksen jättämistä muuton jälkeiseksi taskiksi! LOL Listoitus on melkoinen työmaa , ainakin näillä meidän listaprofiileilla. Jalkalistatkin joudumme leikkaamaan käytännössä kahteen otteeseen, koska kyseessä on johtokotelolista ja lista koostuu siis kahdesta osasta. Tänään saimme paljon nyherrettyä taas listojen parissa:yläkerran aulasta puuttuu enää ovilistat ja jäppisten huoneet ovat valmiit. Meidän makkarissa ei sitten olekaan paikallaan kuin osa kattolistoista, koska tarvitsemme liukuovet (ja kiskon) ennen kuin listoitus voidaan tehdä loppuun.

Laitan tähän lähikuvan vielä tuosta paksusta väliseinästä ja listoitusratkaisustamme. Kuva on valokuva vaikka näyttäkin ihan piirretyltä. Johtunee suurennoksesta ja siitä, että alkuperäinen ei ollut ihan tarkka. Seinän karmista yli jäävä osuus peitettiin siis suoralla peitelistalla, jalkalista tuotiin ihan tuohon kulmaan ja sahattiin jiiriin ja lopuksi peitelistat siistimään  ovenkarmin ja seinän väli. Nuo pienet jiiripalaset liimattiin.

Peitelistamme olivat sen verran leveät, että jouduimme tekemään kolot valokatkaisimille :S

Jepen ja Kapen huoneissa ovet ovat niin nurkassa, että toiselle puolelle emme laittaneet peitelistaa, koska se olisi pitänyt kaventaa ihan olemattomaksi. Laitamme noihin oven takusiin kapeat, sileät MDF rimat.