Saisivat  kelit pysyä vielä jonkin aikaa pakkasella! Pahaenteisesti alkoi tänään tippasemaan ja ei auttanut muu kuin  lähteä kaivelemaan tallia ja puutavarapinoja kinosten keskeltä. Harri on tuomitsemassa nuorten MM-kisoissa, joten saimme tarttua lapioihin poikatrion kanssa. Minun lumenkaivelu on lähinnä tekohengitystä tilanteeseen, mutta jospa se hetkeksi auttaisi, kun ilma pääsee kiertämään taas pinoissa ja märkä lumi ei ole tavaran kanssa kosketuksissa. Lumenkaivuu-urakan päätteeksi siirryimme sisätiloihin ja ruokittuani katraan laitoimme vielä yläkertaan vaatehuoneen lampetit paikoilleen.

Poistin lampuista erilliset katkaisimet, ja ne toimivat nyt seinällä olevasta katkaisimesta. Vaatehuoneen vinossa katossa on paikka vielä yhdelle valaisimelle, joka toimii myös tuosta kampauspöydän katkaisimesta. Pari pistorasiaa pitäisi riittää suoristus/käherrysraudoille :) Vaatehuoneen muista sisuksista on ensimmäinen draft valmiina ja nyt pitäisi selvitellä, että mistä tarvittavat mekanismit löytyvät.

Tämä kuva oli jäänyt julkaisematta aiemmin, mikä hieman harmitti Kasperia. Kapen avaruushuoneen kattolamppu saatiin viimein kokonaan paikoilleen, kun hukassa olleet kehänkiinnikkeet löytyivät :)