Vietimme mukavan  touhupäivän tänään yläkerrassa pikkupoikien kassa. Isimme on viikonlopun Varkauden suunnalla tuomitsemassa, joten olimme nelistään taas liikenteessä. "Kalsarikallet" rakentelivat majoja uusien pöytiensä alle ja minä viimeistelin silikonilla ja akryylimassalla saumakohtia. Kokosimme myös lisää poikien kalusteita ja luutusimme lattioita. Tasapuolisesti siis "oikeita" ja "kivoja" töitä :D Kuvassa vasemmalla näkyy lastenhuoneisiin valitun Expedit-sarjan pieni hylly ja oikealla puolestaan yläkerran kylpyhuoneen allaskaappi.

Viimeisimmältä Ikean reissulta löytyivät viimein lamput Jepellekin (Uskokaa tai älkää niin olen saattanut uhrata pienimmäisen viikarinkin lamppujen etsimiseen muutaman tunnin ;) ) Molemmat ovat Skojig-sarjaa. Sarjan pöytälamppukin on sen verran veikeä, että se on harkinnassa. Ja siitähän saa lisäksi hyvän syyn käydä uudemman reissun länsinaapurissamme ;)

Jepen huoneeseen hankimme lisäksi rottinkisen keinutuolin (PS Gullholmen) ja koreja (Branäs), jotka sopivat mielestäni viidakko teemaan. Lisäksi raahasin kotiin melkoisen satsin vetoketjullisia laatikoita (Flört). Suunnitelmissa olisi pitää jäppisten huoneet suunnilleen kuosissa niiden avulla...

Tässä vaiheessa lienee aiheellista sanoa muutama sananen perusteluiksi kalustevalinnoissamme: Kotimme on pääpiirteissään kalustettu antiikki huonekaluilla, mutta lapsillemme valitsimme kalustesarjaksi Ikean huokeat Expedit sarjan sekä saman talon "lapsellisia" valaisimia ynnä muita oheistarvikkeita. Tämä siitä syystä, että niitä ei niiden halvan hinnan vuoksi tarvitse varjella kuin silmäteräänsä, ja lastenhan kuuluu saada leikkiä ja tottakai pelata sisällä kaikkia mahdollisia mailapelejä sekä ajaa sähkäkäyttöisellä mopolla ;) Lapset myös kasvavat joutuin ja halunnevat joidenkin vuosien päästä vähän "isompien poikien" tyyliä. Halusimme kuitenkin tehdä lastenhuoneista lastenhuoneiden näköiset, koska siitä, ainakin meillä, saavat iloa niin pienet kuin isotkin :)  Kalusteiden laatu ei todellakaan päätä huimaa, mutta ne ajanevat asiansa niiden vuosien ajan, kun ovat pojilla käytössä.