Tänään jatkoimme listoittelun, maalaamisen ja yleisen "rappaamisen" merkeissä.  Tuulikaapin lasikuitutapetti teki aikoinaan tepposet ja tapetti irtoili maalaamisen jälkeen seinästä paikoin, vaikka en ollut säästelly liisterin kanssa.  Allekirjoittanut on tapetoinnin suhteen melkoinen nihilisti, mitä tulee tapetin siloitteluun ja kuvioiden kohdistamiseen, joten olin tosi yllättynyt lopputulemasta. Eräs ystävämme osasi kertoa, että heidän työpaikallaan oli käynyt samalla tavalla, vaikka siellä asialla olivat olleet ammatti-ihmiset. Liekö vika ollut siis liisterissä tai tapetoijassa, seinähän piti korjata joka tapauksessa. Korjaaminen sujui kohtuullisen kivuttomasti isolla injektioneulalla. Maalasin seinän tänään aamupäivällä vielä kertaalleen ja iltapuolella Harri jo listoitti katon ja lattian tuulikaapista.

"Ladon ovi" kätkee taakseen sähköpääkeskuksen.

Rikkaluukulle Harri jätti sen verran "löysiä", että itse luukku pystyttiin sijoittamaan listan pintaan (vaikka listalla on syvyyttä pari senttiä).

Kodinhoitohuone on myös maalattu ja odottelee listojaan. Ensi viikolla vietämmekin talvilomamme raksaillen. Toivottavasti pysyy sen verran pakkasella, ettei tarvitse ryhtyä "hätälumitöihin" :p