Blogin päivittäminen on ollut viime aikoina tosi takkuista :( Harri on myös hoitanut suurimman osan raksatöistä, koska allekirjoittaneella on ollut takki kirjaimellisesti tyhjänä. Talvi on mennyt osaltani muutenkin sairastellessa, mutta nyt ilmeisestikin viimeisin korvatulehdus (ja jatkuva kuumeilu) vetivät selkäni niin jumiin, että puolitoista viikkoa on menty särkylääkkeiden kanssa. Nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa, ja kummasti mielikin piristyy samaan tahtiin :) Oman mentaliteettini tietäen, olen yrittänyt taas aktivoitua tekemään asioita, jotka tuottavat hyvää mieltä sen sijaan, että yrittäisin pelkästään selviytyä ehdottomasti pakollisista askareista- senkin uhalla, että unet saattavat toisinaan jäädä lyhykäisiksi. Ukkorakkaani on jaksanut myös tsempata minua ja huoltaa sekä selkääni että korvienväliäni vielä raksapuurtamisensa jälkeenkin :)

Tässäpä näitä hyvänmielen askartelujani ;) Viikonlopun lasikurssilla tein keittiön kaapistojen laseja. Toisen ovista sain kolvattua ja patinoitua, mutta toinen odottelee vasta teippejään. Työ on hidasta, mutta niin rentouttavaa- tähän harrastukseen on helppo jäädä koukkuun ;)

Jepen viidakkohuoneeseen ompelin myös purjerengasverhot. En tosin ole vielä uskaltanut käydä kokeilemassa, että sopivatko ne värin puolesta tilaan lainkaan. Kangas oli lähinnä heräteostos.