Tänään saimme viimeisteltyä hyvän setin töitä rakennuksella. Säädimme liekkarin lopullisen korkeuden ja laitoimme paineanturin putkeen. Liesituulettimen korkeudeksi tasosta tuli 75cm mikä lienee aika paljon, mutta alempana se olisi tukkinut näkyvyyden liedelle ruokaa laitettaessa, koska olemme molemmat pitkiä. Piippuun puolestaan laitoimme puuttuvan tiivisteen läpivientiin, mikä ei tosiaankaan ollut mikään helpponakki. Olisi varmaan ollut helpompi laittaa tiiviste jo piippua koottaessa samalla, kun peiterenkaat pujotettiin piippuun. Pitkällisen ähertämisen päätteeksi saimme kuitenkin kappaleen oikealle paikalleen :) Isommat pojat hankkkivat happimyrkytystä pihalla, ja pienin viikari oli äidin ja isin apurina.

Minä massailin silikonilla ja kitillä sieltä sun täältä, ja pesaisin  muiden hommien lomassa taas pari ikkunaa, joihin Harri asensi sälekaihtimet. Puolet paikoillaan :)

Harri löysin eräänä iltana kontista lisää koristerimoja, jotka kuuluivat ikkunoihin ristikoiden seuraksi.

Jeppe avusti isiä vasaroinnissa :)

Ja tässä korjaillaan vahinkoja :p Altaan oikea kiinnitys ei sopinut kaappiin, joten jouduimme liimaamaan altaan kivitasoon. Kiinnittämisen teimme Sikaflex®-521FC liimalla, joka on väritön. Painelimme altaan aluksi käsin tasoon kiinni ja poistimme ylimääräiset liimamassat reunoilta. Lopuksi ladoimme kahitiiliä painoksi altaaseen ja reunoille, jotta allas varmasti kiinnittyy tukevasti.

Kaiken kaikkiaan aivan tosi mukava päivä perheen kesken omaa kotia rakennellen :) Unta ei tarvinne odotella, kun pääsen tästä koneesta irti...