Pitkästä aikaa taas blogin parissa. Pariin viimeiseen viikkoon on mahtunut niin iloisia kuin surullisempiakin, tai sanottakoon havahduttavia, tapahtumia. Valtterin 6-vuotis synttäreiden merkeissä juhlistettiin kahtena päivänä, ensin lasten kera HopLopissa ja sitten perhepiirissä Käpylässä. Harrilla oli myös sopivasti (taas) matsi Ruotsin puolella, joten pääsimme pikkumiesten kanssa Ikean reissulle :D Raksalla olemme saaneet raivattua tiloja paljon ja siirtyneet vesikalusteiden asentamiseen, joka tosin ottaa aikansa, koska kaapit eivät varsinaisesti ole ko. käyttöön suunniteltuja. Portaiden alla oleva vaatekaappi on siivottu ja ladattu jo täyteen tarvikkeita, joita tarvitsemme vielä tallissa, mutta joita ei voi säilöä kontissa. Vaatehuoneen lattian "loppusiivous" ei tosin mennyt ihan putkeen: Kiillon Kasperi "poltti" parista laatasta värin välittömästi ollessaan laatan kanssa kosketuksissa!?  Annostelu ja käyttö oli täysin ohjeen mukaista. Muihin tiloihin en kyseisellä aineella uskalla tehdä loppusiivousta.  Lasten, töissä käynnin ja raksailun pyörityksessä liian helposti ja liian usein huomaa, että läheisille ja tärkeille ihmisille ei ole tarpeeksi aikaa. Liian monena iltana olen havahtunut soittamaan vain huomatakseni, että kello käy jo puoltayötä ja yhteydenotto saa jäädä "huomiseen".  Viime päivinä mieltä on painanut huoli läheisestä ihmisestä, mutta onneksi hänen vointi on jo parempi :)

Puustellin mitoituksissa oli pikkiriikkinen moka: Allaskaapin tai tässä tapauksessa laatikon etusarja ei mahtunut kiinni viemäriputkien asentamisen jälkeen (myös allas tuli Puustellilta). Emme jääneet odottelemaan toimittajan ratkaisua ongelmaan, vaan Harri teki takalevyyn kolon. Nyt sopii :)

Sälekaihtimet tulivat viimein. Matkahuollon kotiinkuljetus tökki sen verran pahasti, että kävin noukkimassa paketit itse kyytiin.

Kaikki ikkunamme ovat aika kapeita (ainakin verrattuna perinteisiin ikkunakokoihin). Harri oli hiukan huolissaan, että ovatkohan ne nyt tarpeeksi leveitä, kun näyttävät kuvassa niin miniatyyri kokoisilta ;)

Kuvia viimeisimmältä Ikean reissulta. Täällä tulee "kuumaa uokaa"

"Potilas on erittäin sairas, jättäkää meidät kahden" ;)