Harrilla nimittäin :(

On kai tämän oltava jotain kohtalon ivaa, että vahinko sattui eilen illalla kotipihalla raksalta palatessamme eikä raksalla, missä kiipeilimme puutavarapinojen päällä siirtäessämme tallin elementtejä pois sokkelista. Viime yö meni sairaalassa kirralla ja nyt isäntä on siellä taas takaisin, jotta lääkärit saavat selvitettyä, että mikä jalasta katkesi ja tarviiko sitä leikata vai ei. Vahva veikkaus on, että akillesjänne katkesi ainakin osittain :S Kiitoksia Satulle ja Kartzalle avusta iltayöllä.

Ennen tätä haveria ehdimme kuitenkin saada jotain pientä aikaiseksi työmaallakin viikon pakollisen tauon jälkeen: tallin elementit tosiaan nostelimme pois sokkelista, koska sinne alkoi kertymään jonkin verran vettä lumen nopean sulamisen seurauksena (isälleni kiitoksia, joka tuli apuun painavampien elementtien kanssa, joita emme saaneet kahdelleen nostettua). Tämän operaation jälkeen siirryimme yläkerran kylppärin pariin tekemään vielä viimeistelyjä vesikalustepuolelle. Muutto olisi jo niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana- varsinkin tämän eilisen jälkeen... No, eipä se auta kuin ottaa päivä kerrallaan. Tärkeintä on kuitenkin saada ukkorakas kuntoon.

Onneksi tuo jälkikasvu on sen verran fiksua, että vanhimmainen kehitti eilen illalla sateliitin, joka kerää ilmasta sähköenergiaa, jonka sitten käyttää aluksen turbiinien pyörittämiseen ;) Pojasta tulee joko insinööri tai myyntimies: erittäin vakuuttavasti sai minulle perusteltua keksintönsä toimintaperiaatteen XD

Kapen alus on myös erittäin ekologinen ja toimii tuulienergialla :)