Huomaatteko kuvassa jotain omituista? Ostamani BeslagBodenin WC-kilven kiinnitysreiät eivät sopineet sitten niin millään Abloyn 2014 lukkorunkoon (mikä on käsittääkseni standardi suomalaisissa väliovissa). Ainoa vaihtoehto oli sijoittaa kilpi nurinniskoin, eli värikoodi ylöspäin. Tuskinpa tuo käyttöä haittaa.

Hanan putket jäävät näkymään kylppärin malja-altaan takaa, joten laitoimme sinne kalusteen läpivientirenkaat siistimmän lopputuloksen saamiseksi. Tai siis, eivät ne sieltä näy, niitä pitää kurkata hankalasta asennosta ;)

Harri leikattiin tänään suunnitellusti ja operaatio oli nopea, koska jänteessä ei ollut huonoja säikeitä, jotka olisi pitänyt poistaa :) Huomenissa olisi toiveita saada isäntä kotiin, jos kivut helpottavat ja saavat kipsattua jalan. Muksuille iski tänän aamuna mahatauti, joten olemme pikkumiesten kanssa poteneet sitä kotosalla. Illalla kävin kiikuttamassa mussukalleni pikaisesti uuden motarilehden ja vähän herkkuja. Nyt pitää toivoa, että leksa ja ykä jättävät Harrin tällä kertaa väliin.