ja mikä parasta, vettä ei tule muualta kuin mistä pitääkin ;)

Mittarointi, lämminvesivaraajan asennus ja putkien liitostyöt suoritettiin eilisen ja tämän illan aikana. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin tämä oli meille iso etappi tässä projektissa. Paineistuskoe ja ilmanvaihdon säätö on sitten vuorossa toivottavasti seuraavalla viikolla.

Jäspi löysi paikkansa yllättävän kivuttomasti. Otimme Elegant mallin viistottujen kulmien vuoksi, ja ehkä se aavistuksen paremmin menee yksin tuon Enerventin kanssa kuin suorakulmainen versionsa.

Olen edelleen ihan rakastunut näihin keittiön hanoihin :)  Huomatkaa vesipisarat altaassa ;)

Nyt voisi periaatteessa testata ammeenkin, jos vain kantti kestäisi mennä kylpemään kylmään veteen...

Pesuhuoneen hanojen suhteen olikin yllätys, kun avasimme sekoittajien paketit. Meille piti tulla Moran Cera malliston suihkusekoittajat, mutta paketeista löytyikin saman malliston kylpyhanat. Pakettien kyljessä oli hämäävästi sekä suihku- että kylpysekoittajan kuvat, joten ne ovat menneet todennäköisesti liikkeessä sekaisin. Emme kuitenkaan ala vaihtamaan hanoja, koska ihan hyvin sopivat nuokin tehtäväänsä.

Pesuhuoneen pytyn ja kaapin väli ei ole suuren suuri, mutta juuri sen verran, että kaappia pystyy käyttämään. Talon ensimmäisissä piirustuksissa tuohon tilaan oli piirretty pytty, muttei lainkaan lavuaaria käsien pesua varten. Talotehtaan suunnittelija oli varmaan ajatellut, ettei lavuaaria tarvitse, jos ei kuseksi käsille ;)