Aavistuksemme Harrin jalan suhteen oli oikea, eli isännältä tosiaan napsahti akillesjänne poikki tiistai iltana. Jalka on nyt ollut kipsattuna ja huomenissa Harskalla on meno leikkuriin. Kiireellisetkin leikkaukset ovat ruuhkautuneet pahoin, joten peukut pystyyn, että leikkausaika pitää. Olen raivannut kotosalla lisää liikkumatilaa isännälle ja kepeilleen parina iltana, mutta tänään pääsimme jo koko porukan voimin taas oikeisiin töihinkin. Uusi "piällysmies" on vaan aika kyyläävää sorttia ;) Kuvassa näkyvä tölkki on lavastettu, ei tuollaisen rymyämisen jälkeen ole puhettakaan, että herra nautiskelisi mitään vettä väkevämpää hetkeen ;D... varsinkin kun haveri sattui ihan selvälle miehelle...

Anopin kanssa laittelimme paikkoja ja hoisimme nostelutyöt: liimasimme kylppärin malja-altaan ja Wc-istuimen paikoilleen ja viimeistelin silikonilla kalusteiden ja seinän/lattian rajat.  Harrikin pystyi olemaan aina välillä hetken pystyssä ja laittoikin ovenkahvoja, lapsiportin ja peitelistoituksia. Kipsi alkaa kuitenkin aika nopeasti painamaan ja jalka keräämään nestettä jalan ollessa alaspäin, mikä asettaa työskentelylle hieman rajoituksia. Yläkerran ilmanvaihtoventtiilit saimme myös Raijan kanssa laitettua paikoilleen.Kiitoksia avusta :)

Pikku jymyämiset ruokaa odotellessa :D

Kasperin avaruushuoneeseen ompelin valelaskosverhon jo edelisellä viikolla. Kangas on Kinnamarkin mallistosta Hennes kuosi. Tulevina viikkoina näitä"hyvänmielenpäivityksiä" on odotettavissa lisää. Kai sitä jollakin tavalla pitää yrittää pitää lippu korkealla ;)

Parvekkeelta puuttuu enää väliaikaiset "aidat". Valaisimet ja pistorasiat ovat paikoillaan.