Tänään ohjelmassa oli keittiön siivousta ja erinäisten tasoilla lojuvien nippeleiden ja nappeleiden koonti lokerikkoihin. Keittiön kaapeista ja laatikoista ehdin siivoilla eilen jo suurimman osan. Siivoillessa eteen tuli myös muutama paikka, jotka olivat silikonin ja akryylimassan tarpeessa. Astiasnpesukoneessa ja kaapeissa on edelleen siniset muovisuojat paikoillaan, jotta turhilta naarmuilta vältyttäisiin. Tason päältä alkavaan kaappiin on tulossa lasiaukolliset ovet.

Menu-taulu pyöri hieman haitolla, joten se oli pakko laittaa paikoilleen ;)

Ja vielä toinen kuvakulma uuteen ihanaan keittiöömme <3 Uunista tsekkasimme grillaus ja (aito)kiertoilmatoiminnot viime viikonloppuna, ja hyvältä vaikuttaa. Tuskin maltan odottaa, että pääsen opettelemaan sen käyttöä leipomusten parissa :)

Siivoamista riittää vielä pitkäksi aikaa ja maadoitusmittausten tekijälläkin pitää niin kiirettä, että niiden suorittaminen siirtyy seuraavalle viikolle,. Käyttöönotto katselmusta ei siis vielä voida varailla. Molemmilla  on lisäksi tuloillaan aikataulullisesti vähän hankalia työreissuja Hesan suuntaan, joten eipä tässä auta kiirehtiä. Jos jollakulla on tiedossa hyviä sisustuskauppoja Helsingistä niin vinkit ovat tervetulleita :) Ajattelin käyttää iltavapaat (mihinkäs muuhun kuin) shoppailuun ;)