Pitkän hiljaiselon jälkeen aktivoiduimme hivenen taas rakennusrintamalla: rakensimme etukuistin siinä toivossa, että se edes vähän vähentäisi sisään kantautuvan hiekan määrää. Uudelle kuistille piti tietenkin ensitilassa hankkia muutamia rehuja, istuimet ja vanha veijarikin löysi uuden kodin ämpäristä ;)

Niskat laitoimme 2x5 kyllästetystä ja itse terassilaudoitukseksi valitsimme uritettua ruskeaa. Puu oli todella märkää, joten pitänee antaa sen kuivahtaa pari päivää ennen käsittelyä.

Lapsityövoimaa käytettiin taas surutta hyväksi ;)

Aitaelementtien tarvikkeet olivat pahimmoilleen pinkan alimmaisena, joten kuisti saa mennä sen aikaa ilman aitoja, että loput pilarit saadaan verhoiltua.

Metallinen pöytäryhmä sopi mielestäni takorautaisen lampun kanssa yhteen kuin nyrkki silmään ;)Kaikki tavarat saatiin viime viikolla muutettua vuokrakämpästä uuteen taloon, mutta koti on vielä kaukana siitä, että paikat olisivat järjestyksessä. Allekirjoittanut kärsii kevyestä burnoutista ja yrittää vältellä talon järjestelyä, mikä hoituu kätevästi tällä kuistin rakentelu-urakalla: kuistia puuttuu enää n. 20 m ;) Jospa niitä sadepäiviä riittäisi sitten syksymmällä. Nyt yritän nauttia kesästä ja tehdä asioita, joita oikeasti haluan tehdä, koska juuri tällä hetkellä ei ole pakko tehdä mitään, jos ei halua :)